Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@06:01:27 GMT

راه های درمان نقرس

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۷۹۶۶۲

راه های درمان نقرس

نقرس بیماری است که با رسوبات کلوخه ای اسید اوریک در بدن مشخص می شود. وقتی کلیه ها نتوانند اسید اوریک اضافی را دفع کنند ، منجر به تشکیل این رسوبات می شود که می تواند دردناک باشد. ناطقان: نقرس برای فرد مبتلا می تواند به شدت ناخوشایند و دردناک باشد و در حالی که توصیه های پزشکی بهترین راه برای درمان است ، کارهای خاصی وجود دارد که می توانید در خانه برای بهبودی خود انجام دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 



جدا از مصرف منظم داروهای تجویز شده ، نکات زیر، می تواند به شما در کاهش موارد نقرس کمک کند و در صورت تحت تأثیر قرار گرفتن ، می تواند ناراحتی را تسکین دهد. تعدای درمان خانگی موثر برای درد نقرس قرار داده ایم که بسیاری ادعا می کنند به آنها کمک کرده است تا با نقرس و درد ناشی از آن مقابله کنند.



 
انواع نقرس کدامند؟

این بیماری چهار نوع است که در آن ، این نوع به عنوان چهار مرحله نقرس نیز در نظر گرفته می شوند.

• هیپراوریسمی بدون علامت : سطح اسید اوریک در خون افزایش می یابد اما در این مرحله علائم دیگری وجود ندارد.

•نقرس حاد : اسید اوریک در مفاصل بدن رسوب می کند و باعث تورم ، درد و حساسیت می شود. حمله نقرس معمولاً در شب شروع می شود و 3-10 روز ادامه دارد.

•نقرس فاصله ای: این مرحله در حین حملات حاد نقرس است که بیمار علائمی ندارد.

• نقرس مزمن : با تجمع طولانی مدت اسید اوریک ، آسیب دائمی به مفاصل وارد می شود. آرتروز نقرس در این مرحله بسیار دردناک است ، اما بسیار نادر است که افراد به این مرحله پیشرفت کنند.

 
داروهای خانگی برای نقرس

در اینجا روش های درمانی خانگی آورده شده است که می توانند به شما در درمان علائم نقرس کمک کرده و به شما آرامش دهند.

 
1. سرکه سیب برای نقرس


یک لیوان آب

سرکه سیب را در آب مخلوط کرده و این معجون را برای تسکین و پیشگیری بنوشید. اگر می خواهید نوشیدنی کمی خوش طعم شود می توانید مقداری عسل اضافه کنید.

هر روز یک لیوان از این نوشیدنی ترجیحاً صبح ها بنوشید.

 

سرکه سیب به عنوان معجون جادویی برای درمان بسیاری از بیماری ها ، از جمله نقرس شناخته شده است. این خاصیت ضد التهابی دارد که به تسکین درد و درد همراه با حمله نقرس کمک می کند. همچنین رسوبات اسید اوریک را می شکند.

 
2. گیلاس برای نقرس


یک لیوان آب گیلاس یا گیلاس

این آب را در طول روز بنوشید یا 10-15 گیلاس تازه بخورید. هر روز گیلاس یا آب گیلاس میل کنید. گیلاس خوش طعم است و همچنین باعث تسکین رسوبات نقرس می شود. آنها غنی از آسکوربات و آنتوسیانین هستند که دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند.

 
3. جوش شیرین برای نقرس

 

1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین

یک لیوان آب

جوش شیرین را به آب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. این را بنوشید. در روز 2-4 لیوان بنوشید.

جوش شیرین سطح pH مایعات بدن از جمله خون را افزایش می دهد. این کمک می کند تا رسوبات اسید اوریک به سرعت در خون حل شده و از بدن دفع شود.

احتیاط : قبل از شروع استفاده از این داروی خانگی برای نقرس با پزشک خود مشورت کنید.

 
4. نمک اپسوم برای نقرس

 
 

1/2 فنجان نمک اپسوم

یک سطل آب گرم

نمک Epsom را به آب سطل اضافه کنید و مخلوط کنید. پاهای آسیب دیده خود را به مدت 15-20 دقیقه در این آب قرار دهید. پا را برداشته و با آب معمولی بشویید.

نمک اپسوم برای بدن و عضلات بسیار آرامش بخش است. سموم بدن را از بین می برد و مفاصل ملتهب را تسکین می دهد. گرمای آب به کاهش تورم و همچنین درد کمک خواهد کرد.

 
5. پاپایا برای نقرس

 

 

دانه ها را از پاپایا برداشته و آن را قطعه قطعه کنید. این را همانطور که هست یا با چاشنی های مورد علاقه خود بخورید.

هر روز یک فنجان پاپایا بخورید.

آنزیم پاپائین موجود در پاپایا تورم مفاصل را کاهش می دهد. با افزایش قلیائیت بدن به حذف سریع اسید اوریک از بدن کمک می کند.

 
6. زنجبیل برای نقرس


 

یک تکه زنجبیل را صبح بخورید. همچنین می توانید خمیر زنجبیل تازه ساخته شده را به مفاصل آسیب دیده بمالید. این کار را هر روز انجام دهید.

 زنجبیل حاوی ترکیبات ضد التهابی است که به تسکین التهاب مفصلی دیده شده در نقرس کمک می کند.

 
7. کلم پیچ برای نقرس

 
 

کلم پیچ سرشار از ویتامین C است که سطح اسید اوریک را در مایعات بدن کاهش می دهد ، بنابراین علائم نقرس را کاهش می دهد.

 
8. کامبوچا برای نقرس


 

در طول روز یک یا دو فنجان از این چای میل کنید.

کومبوچا یک چای تخمیر شده است. برای درست کردن کامبوچا، چای شیرین سبز یا سیاه با یک کلونی که همزیستی باکتری‌ها و مخمر است تخمیر می‌شود. طی فرایند تخمیر، مخمر موجود در SCOBY، قند چای را تجزیه کرده و باکتری‌های پروبیوتیک تولید می‌کند. همچنین نشان داده شده است که این نوشیدنی سلامتی به درد مفاصل کمک می کند ، مانند دردی که در نقرس دیده می شود.

 

احتیاط : اگر پس از نوشیدن این چای احساس ناراحتی کردید ، فوراً مصرف آن را قطع کنید. عوارض جانبی در چند نفر گزارش شده است. این می تواند از سردرد ، حالت تهوع و استفراغ تا حتی زردی باشد.

 
9. آب لیمو برای نقرس

 

یک لیوان آب

1 لیمو

لیمو را فشاد دهید و آب آن را به لیوان آب اضافه کنید. برای مقابله با اسیدیته آب لیمو می توانید مقداری عسل اضافه کنید. در روز 2-3 لیوان آب لیمو میل کنید.

سطح بالای ویتامین C موجود در آب لیمو با افزایش pH ادرار به تجزیه رسوبات نقرس کمک می کند.

 
10. روغن زیتون برای نقرس

 

                                                        

                                         
 

روغن زیتون حاوی چربی های سالم است که بر روی تورم مفاصل در نقرس و آرتروز اثر ضد التهابی دارد. پلی فنول های موجود در روغن زیتون مسئول این خاصیت مفید هستند. گنجاندن روغن زیتون یا سایر روغن های گیاهی در رژیم غذایی منظم به بیماران نقرس توصیه می شود. استفاده از این روغن را در تمام سالادها و غذاهای دیگر خود شروع کنید تا از فواید آن بهره مند شوید. روغن زیتون همچنین با فعالیت آنتی اکسیدانی خود به دفع سمومی که ممکن است در داخل بدن ایجاد شوند ، کمک می کند.

 
11. آناناس برای نقرس

 

1 فنجان آناناس

آناناس را به تنهایی یا همراه با سایر میوه های سالم برای نقرس بخورید. در روز 2-4 وعده آناناس بخورید.

آناناس حاوی آنزیم بروملین است که خاصیت ضد التهابی دارد و برای التهاب مفصل مفید است. این آنزیم همچنین به تجزیه رسوبات اسید اوریک کمک می کند.

 
12. ماست برای نقرس

 
 

1 فنجان ماست ساده را به همراه وعده های غذایی یا به تنهایی میل کنید. در روز 2-3 وعده بخورید. معروف است که ماست و سایر محصولات لبنی میزان اسید اوریک را در بدن کاهش می دهند.

 

احتیاط : قبل از استفاده از هر یک از روش های درمانی فوق ، لطفاً با پزشک خود مشورت کنید تا اطمینان حاصل کند که هیچ یک از اینها با داروهایی که برای درمان نقرس تجویز کرده اید تداخل ندارد.

منبع:بیتوته
برچسب ها: درمان ، نقرس ، خانگی ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درمان نقرس خانگی ناطقان یک لیوان آب اضافه کنید روغن زیتون اسید اوریک ضد التهابی برای نقرس میل کنید نقرس کمک آب لیمو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۹۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • مکملی که ریزش مو را درمان می‌کند
  • از روان تا درمان
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی