Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، صاحب باری فوق تخصص بیماری‌های روماتیسمی با اشاره به اینکه در این بیماری رسوب اسید اوریک در مفاصل باعث درد و تورم شدید مفصل می‌شود، گفت: نمای معمول بیماری به صورت درد شدید و ناگهانی مفصل، بیشتر در شست پا همراه با قرمزی می‌باشد به گونه‌ای که درد گاهی آنقدر شدید است که حتی تکان دادن ملافه بیمار را نارحت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با اشاره به اینکه گاهی آنقدر قرمزی و تورم شدید مفصل زیاد است که با عفونت مفصل و یا پوست اشتباه می‌شود، تصریح کرد: علت این بیماری این است که ماده اسید اوریک که از تبدیل شدن پروتئین در بدن تولید می‌شود در بدن این افراد اغلب خوب دفع نمی‌شود و اگر این مشکل درمان نشود کلیه‌های فرد در معرض رسوب کریستال‌های اسیداوریک است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه این بیماری حملات حادی دارد و در بین اغلب بیماران بی علامت است، اما اگر درمان نشود بیماری بصورت مزمن درمی آید، گفت: در برخی از اوقات رسوب اسید اوریک درکنار مفاصل بخصوص آرنج و انگشتان برجستگی‌های گردی می‌سازند به نام توفوس که اگر بیماری مزمن درمان نشود این رسوب‌ها باعث خوردگی و تخریب مفصل می‌شوند.

صاحب باری با اشاره به اینکه معمولا نقرس با افزایش وزن، دیابت، چربی و فشار خون همراهی دارد، افزود: بیماران با افزایش وزن باید آهسته وزن کم کنند، زیرا رژیم‌های شدید باعث تشدید حملات دردناک میشود.

او ادامه داد: مواد غذایی همچون جگر، دل و قلوه و کله پاچه اسید اوریک زیادی دارند که برای بیماران مبتلا به نقرس توصیه می‌شود مصرف این مواد غذایی را کاهش دهند، اما در خصوص مصرف گوشت در حد معمول رژیم ایرانی (۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم در روز) محدودیتی توصیه نمی شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه ماهی و میگو اسید اوریک بالایی دارند بنابراین وقتی توصیه به مصرف گوشت سفید می شود منظور مصرف گوشت مرغ است نه ماهی، گفت: مصرف لبنیات کم چرب و آب به مقدار زیاد بعنی در حدی که شب یکبار برای ادرار کامل بیمار بیدار شود توصیه شده علاوه براین روزه داری بخصوص در هوای گرم باعث ایجاد حملات می‌شود.

صاحب باری با بیان اینکه در طول درمان باید آزمایشات خون گهگاهی برای اندازه گیری اسید اوریک خون انجام شود، افزود: کنترل حملات دردناک با مصرف قرص‌های مسکن کورتون انجام می‌شود واگر مفصل در دسترس مثل زانو باشد تخلیه مایع مفصل که پر از کریستال است؛ برای بیمار انجام می‌شود علاوه براین تزریق کورتون داخل مفصل به شرط نبود عفونت همزمان نیز برای درمان بیماری یکی از راهکار‌های پیش رو است.   انتهای پیام//ج.ر     ماهی و میگو اسید اوریک بالایی دارند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی بهداشت و درمان اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۰۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نوشابه‌های رژیمی در تابستان ۱۹۸۲ میلادی به بازار عرضه شده و موجب شگفتی افراد زیادی شدند و طبق ادعای شرکت کوکاکولا این نوشابه‌های زیرو یا با شکر صفر ضرری برای سلامتی افراد ندارد.

بیشتر بخوانید: الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

نوشابه‌های رژیمی راهی برای جلوگیری از وجود قندهای افزودنی هستند، اما اخیراً نوشابه‌هایی با نام «زیرو» نیز کنار آن‌ها وارد بازار شده‌اند. کوکاکولا یک نمونه محبوب از این برندهاست.

به گفته شرکت کوکاکولا هر دو نوشیدنی بدون قند و کالری هستند. با این حال، چرا نوشیدنی ها طعم متفاوتی دارند؟ تفاوت اصلی این است که نوشابه رژیمی با آسپارتام شیرین می‌شود، در حالی که نوشابه زیرو حاوی شیرین کننده‌ای به نام آسه سولفام پتاسیم یا Ace-K است.

در حالی که پزشکان هر دوی این شیرین‌کننده‌ها را سم کامل می‌خواند، اما واقعیت این است که هر دو مورد تایید اداره دارو و غذای آمریکا (FDA) هستند و در حد طبیعی ایمن تلقی می‌شوند.

گفته می‌شود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

پروفسور لارنس یانگ، انکولوژیست در دانشگاه وارویک به نشریه سان گفت: ارتباط مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان همچنان بحث برانگیز است.

مانند بسیاری از خطرات مرتبط با رژیم غذایی و بیماری، این هشدار می دهد که ما باید در مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی احتیاط کنیم، زیرا در خوردن گوشت های فرآوری شده و سایر انواع غذاهای ناسالم زیاده روی می کنیم.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC)، واحد تحقیقات سرطان WHO اعلام کرد که این ایده که آسپارتام ممکن است باعث سرطان (به ویژه سرطان کبد) در افراد شود، بر اساس شواهد محدودی است.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228726 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟